woensdag 13 december 2017

K Kunst & cultuur

Openbare repetitie op woensdag 1 november bij Muziektheatergroep Make it your own

Wassenaar - Wij zijn op zoek naar koorleden (m/v) (15-70 jaar). Vind je het leuk om te zingen en een beweginkje op de muziek te maken. We zingen in de breedste zin van het woord: oud Hollandse liederen, kerstliederen, musicalsongs en popsongs. Dan zijn we op zoek naar U? Kom woensdag 1 november onze openbare repetitie bijwonen tussen 19-21 uur ! Geef u nu op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Make It Your Own is een bruisende muziektheatergroep die kleine, gevarieerde muziektheaterprojecten doet. We doen ongeveer 30 projecten per jaar die variëren van

kindervoorstellingen voor de allerkleinsten, kerstconcerten voor ouderen, muziektheatervoorstellingen voor festivals, sketches, presentaties, toneeldialogen tot concerten, MIYO biedt voor elk wat wils.

De zangprojecten zijn op maat gemaakt voor de opdrachtgever. Denk hierbij aan liedjesconcert tijdens de opening van de Boekenweek, oud Hollandse liedjes als tuinconcert in een verzorgingstehuis, muzikale omlijsting met kerstliederen voor eenzame mensen tijdens een kerstdiner.

MIYO's missie is een glimlach te toveren op een ieders gezicht waarbij onze zangers de kans krijgen om mee te doen aan bijzondere projecten en uit te voeren op unieke locaties en een goed gevoel achter te laten bij het publiek.

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief

 

@wassenaarders

Tue Dec 12 17:06:38 +0000 2017

👓 Het laatste nieuws van 12-12-17 op Wassenaarders.nl - https://t.co/XZ3GZufcVO
Tue Dec 12 16:15:17 +0000 2017

Roxanne van Hemert goed op dreef tijdens 2 schaatsklassiekers #Wassenaar #Schaatsen #RoxannevanHemert https://t.co/xy8PamJLZX