Skip to content
Fotocredit: PR

Pauw Wow Show 2024; inleverdatum verlengd

Wassenaarse Cultuurprijs
24 april 20242 minute read

De Wassenaarse Cultuurprijs heeft de Pauw Wow Show voor de kinderen van 6 t/m 12 jaar weer mogen uitschrijven voor individuele en groepsdeelname.

De inleverdatum hebben wij verlengd t/m 20 mei. Dan hebben de kinderen nog een maand om een mooi kunstwerk te maken of een uitvoering te kunnen tonen.

Ze kunnen dit aanmelden via de site www.wassenaarsecultuurprijs.nl met foto of video en uitleg waarom ze het gemaakt hebben. Inleveren kan met het aanmeldformulier en het kunstwerk in de Bibliotheek (vermeld duidelijk de naam van de deelnemer op het kunstwerk).

De prijsuitreiking vindt plaats in Raadhuis de Pauw op zaterdag 15 juni. Bij deelname krijgen de deelnemers een persoonlijke uitnodiging.

De winnaar individueel of een groep kan 500 euro winnen en dat gebruiken voor een ander cultureel evenement naar eigen invulling.

Dit jaar is er ook een publieksprijs. In de molen van Kunstgroep Wassenaar worden de kunstwerken tentoongesteld van 31 mei t/m 12 juni,  31 mei/1/2/5/7/8/9/12 juni. Het publiek kan daar stemmen op de persoonlijke voorkeur. Vrienden, opa’s, oma’s en familie, iedereen mag zijn voorkeurstem uitbrengen.

Binnenkort komen de ingeleverde kunstwerken op onze site te staan een gaan we aftellen naar 15 juni!

Het bestuur van de Wassenaarse Cultuurprijs verheugt zich nu al op jullie deelname en wensen jullie veel succes!

Tags

AanmeldenBasisschoolleeftijdKinderenKunstwerkenPauw Wow ShowWassenaarWassenaarse Cultuurprijs
Gerelateerde artikelen
Back To Top