Skip to content

Jaarwisseling Wassenaar overwegend gezellig

1 januari 201149 second read

De jaarwisseling in Wassenaar is overwegend gezellig verlopen. Bureauchef van Wassenaar Loek Hogeboom onderschrijft dit, maar houdt toch een dubbel gevoel over aan het oudejaarsfeest vanwege het belemmeren van het werk van de hulpdiensten. In totaal zijn er vier mensen aangehouden.

De gedoogvuren in Kerkhout en Oostdorp kenden een wisselend verloop. Waar in Kerkhout mede dankzij de inzet van de actieve wijkvereniging een uitstekende sfeer heerste, belemmerden in Oostdorp aangeschoten jongeren het werk van de hulpdiensten. Hierbij werden twee jongeren aangehouden. Later in de nacht werd een 17-jarige verdachte aangehouden voor het beledigen van agenten. Daarnaast is een man aangehouden die zo veel gedronken had dat hij tegen een stilstaande politieauto fietste.

Burgemeester Hoekema sluit zich bij dit oordeel van de Bureauchef aan en vindt het met name jammer dat ondanks veel inspanningen de sfeer in Oostdorp net niet goed was. Hij vestigt ook de aandacht op de grote hoeveelheden niet toegestaan en zwaar vuurwerk waar een volgende keer toch anders mee zou moeten worden omgegaan.

Tags

JaarwisselingPolitieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Rijbewijskeuringen CBR In Wassenaar
Back To Top