Skip to content

Erepenning der gemeente Wassenaar voor Mevrouw W.S. Schelhaas – van Nes

3 januari 20112 minute read

Op maandag 3 januari 2011 zal de loco-burgemeester van Wassenaar, mevrouw D. Dekker-Mulder, de Erepenning der gemeente Wassenaar uitreiken aan mevrouw Schelhaas – van Nes.

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de Federatie van Wassenaarse Ouderenorganisaties zal door de loco-burgemeester mevrouw D. Dekker – Mulder, de Erepenning der gemeente Wassenaar worden uitgereikt aan mevrouw Schelhaas – van Nes voor haar vele activiteiten voor de Wassenaarse ouderen. Voor haar pensionering was zij werkzaam als verpleegkundige en vervolgens als directrice bij Het Sophieke Huis. Naast haar werk voor het Sophieke Huis en in het bijzonder na haar pensionering heeft zij vele vrijwillige activiteiten verricht o.a. bij de Stichting Welzijn Ouderen Wassenaar (SWOW) van 2002 tot eind 2010 en van 2006 tot 2010 in het bijzonder als vice-voorzitter bij de Stichting Lokaal Loket Wassenaar (Infomaat). Daarnaast was zij vanaf 2000 vrijwilligster/secretaris bij de Wamiva de voorloper van de Stichting Gehandicapten Wassenaar tot eind 2010.Eind 2010 heeft zij deze beide activiteiten beëindigd.

Daarnaast is mevrouw Schelhaas als vrijwilligerster actief bij het CDA-afdeling Wassenaar, de Gereformeerde Kerk (Zijllaankerk) en de Dorpskerk. In 2009 is zij tot “Vrijwilligster van jaar 2009″gekozen.

De Erepenning der Gemeente Wassenaar wordt aan mevrouw W.S. Schelhaas – van Nes toegekend op grond van haar aanzienlijke bijdrage die zij geleverd heeft aan ontwikkelingen in Wassenaar voor de ouderen in onze samenleving in het bijzonder voor de WMO, de ouderenzorg en de gehandicaptenzorg.

Tags

ErepenningWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top