Skip to content

Website gemeente Wassenaar in het nieuw

4 januari 201145 second read

Donderdag 16 december is de nieuwe website van gemeente Wassenaar www.wassenaar.nl live gegaan. Gestoken in een nieuw, fris jasje zodat de gemeentelijke site voldoet aan de landelijk vastgestelde webrichtlijnen.

De website is voor de burger toegankelijker en overzichtelijker geworden. Op de startpagina is het mogelijk om direct door te gaan naar het E-loket. Hier kunnen burgers 24 uur per dag 7 dagen per week terecht voor bijvoorbeeld het aanvragen van een ontheffing of het raadplegen van tarieven voor hondenbelasting.

Met de nieuwe website kan de gemeente de burger beter van dienst zijn. Bijvoorbeeld met het nieuwe onderdeel digitale formulieren. Hiermee kunnen burgers via de website diensten regelen zoals het doorgeven van een verhuizing.

De uitstraling van de site is nieuw en vormt ook de basis voor de vernieuwde huisstijl voor de gemeente die komend jaar zichtbaar zal zijn in diverse uitingen als de gemeentegids, gemeenterubriek, burgerjaarverslag, folder en brochures et cetera.

Tags

GemeenteWassenaarWebsite
Gerelateerde artikelen
Back To Top