Skip to content

Aanhoudingen na ontdekken hennepkwekerij

6 januari 201148 second read

De politie hield woensdag 5 januari om 16.00 uur drie verdachten aan toen agenten in een woning aan de Starrenburglaan een hennepkwekerij ontdekten. Agenten kregen een melding ‘gevalletje waterschade’. Toen de agenten ter plaatse kwamen, bleek dat een loodgieter, de klachten al had verholpen. De agenten kregen toch argwaan en gingen op onderzoek uit. Al snel roken zij een henneplucht. In de woning bleek een hennepkwekerij te zijn opgericht. In de woning namen de agenten 162 hennepplanten en 588 hennepstekken in beslag. Ook de toebehoren van de kwekerij namen zij in beslag. Drie verdachten van 26, 27 en 29 jaar moesten de nacht doorbrengen aan het politiebureau.

Politie Haaglanden wijst nadrukkelijk op het gevaar van hennepkwekerijen. In veel gevallen is er sprake van illegaal stroomgebruik wat leidt tot brandgevaarlijke situaties. Heeft u vermoedens van een kwekerij bij u in de buurt dan vraagt de politie nadrukkelijk contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anoniem bellen met de meldlijn Meld Misdaad Anoniem kan uiteraard ook. Het nummer is 0800-7000.

Tags

Hennepkwekerij
Gerelateerde artikelen
Back To Top