Skip to content

Rik Janssen beëdigd als Tweede Kamerlid

11 januari 201138 second read

Rik Janssen is vandaag beëdigd als plaatsvervangend Kamerlid voor Sadet Karabulut, die met zwangerschapsverlof is gegaan. Rik Janssen, (1957, Arnhem) zal Karabulut tot 14 april vervangen, maar wil in die tijd niet enkel ‘zijn hand opsteken tijdens de stemming’. Janssen: ‘Doordat ik al enkele jaren ervaring heb als fractiemedewerker kent het Kamerwerk weinig geheimen meer voor me, het grote verschil wordt dat ik de debatten nu niet enkel mee help voor te bereiden, maar ze ook zelf ga doen.’

Rik Janssen is sinds 2007 fractiemedewerker Justitie en Vreemdelingenzaken. Voor die tijd was Rik Janssen een aantal jaren arbeidsongeschikt vanwege een ongeval waaraan hij een hersenbeschadiging overhield. Als onderdeel van zijn revilidatie studeerde hij rechten. Voor het ongeval was hij zelfstandig horecaondernemer. Janssen is ongehuwd en woont in Wassenaar.

Tags

Rik JanssenSP
Gerelateerde artikelen
Back To Top