Skip to content

Uitslaande brand door vlam in de pan

17 januari 201143 second read

Zondagavond omstreeks kwart over negen is er brand ontstaan in de keuken van een woning aan de van Oldenbarneveltweg in Wassenaar. Tijdens een bluspoging liep de bewoonster brandwonden op. Zondagavond omstreeks kwart over negen werd de brandweer gealarmeerd voor een brand aan de van Oldenbarneveltweg. Toen de brandweer met meerdere voertuigen ter plaatse kwam bleek de brand aan de achterzijde van de woning uitslaand te zijn.

Toen de ruim 70-jarige bewoonster had ontdekt dat de vlam in de pan was geslagen besloot zij meteen een bluspoging te ondernemen. Hierbij liep zij brandwonden op waarvoor zij meteen kon worden behandeld in de toegesnelde ambulance. Daarna werd de bewoonster liefdevol opgevangen door een van haar buren.

De keuken brandde geheel uit en andere delen van de woning liepen rook- en roetschade op.

De brandweer heeft in de betreffende woning en de omliggende woningen metingen verricht en geventileerd.

Tags

BrandVlam in de Pan
Gerelateerde artikelen
Rijbewijskeuringen CBR In Wassenaar
Back To Top