Skip to content

Poging oplichting met dierenvoer

18 januari 201139 second read

Agenten hielden maandagmiddag een 46-jarige man uit Katwijk nadat hij had geprobeerd artikelen bij een supermarkt te retourneren, die vermoedelijk kort daarvoor gestolen waren. Om 18.00 uur meldde de man zich bij de medewerkers van de winkel aan de Luifelbaan in Wassenaar met het verhaal dat ‘zijn dieren het voer dat hij daar had gekocht, niet wilden eten’ en dat hij het daarom wilde retourneren.

De medewerkers vertrouwden het niet en besloten de beelden van de beveiligingscamera uit te kijken. Hierop was te zien hoe een andere man de artikelen kort daarvoor had gestolen. De Katwijker werd vervolgens aangehouden voor poging tot oplichting. In de auto waar de man gebruik van maakte, werden onder meer zaken met merkkleding gevonden. De recherche onderzoekt de zaak, alsmede de herkomst van de goederen uit de auto.

Tags

DierenvoerOplichting
Gerelateerde artikelen
Back To Top