Skip to content

D66 leest voor tijdens de Nationale Voorleesdagen

20 januari 201157 second read

Op 19 januari is alweer de 8de editie van de Nationale Voorleesdagen van start gegaan. Tijdens deze dagen wordt in heel Nederland op verschillende plaatsen voorgelezen aan kinderen tussen de ½ en 6 jaar. Het doel hiervan is het bevorderen van het voorlezen aan kinderen die nog niet leesvaardig zijn. D66 Wassenaar is heel blij met dit initiatief omdat zij vindt dat voorlezen aan kinderen belangrijk is; het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel en bezorgt kinderen veel plezier.

Onderwijswethouder Fred Sanders (D66) las, in gezelschap van Eva van Rijen – Kernkamp en Mary-Jo van de Velde – de Leeuw (beiden D66 raadslid) voor aan een grote groep enthousiaste kinderen. Ook dit jaar waren zij weer van harte welkom op de Wassenaarse crèche the Clown Club. “Een traditie die hopelijk heel veel jaren mag duren. Het is toch geweldig om te zien hoeveel lol kinderen beleven aan al het moois dat boeken te bieden heeft. En dat was ook dit keer niet anders; de kinderen genoten zichtbaar. Als dank voor de gastvrijheid ontving the Clown Club een stapel boeken om hun collectie mee aan te vullen! Fred Sanders: “Tot volgende jaar. We komen graag weer terug”.

Tags

D66Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top