Skip to content

Auto ramt pui groentewinkel Wassenaar

24 januari 201135 second read

Een automobiliste heeft maandagmorgen de pui van een groentewinkel aan de Windlustweg in Wassenaar geramd. Dat meldde de politie. Bij het ongeval sneuvelde de etalageruit van de winkel in de Zuid-Hollandse plaats.

Volgens een medewerker van de groentezaak wilde de bestuurder van de auto voor de deur parkeren maar trapte ze daarbij per ongeluk op het gaspedaal in plaats van op de rem. „Daardoor vloog ze in een keer door het raam naar binnen”, aldus de medewerker. Ook de uitgestalde kraampjes voor de winkel liepen schade op.

Bij het ongeluk zijn geen gewonden gevallen. De bestuurster van de auto kon volgens de groenteboer, nadat ze bekomen was van de schrik, alsnog haar boodschappen doen in de winkel.

Tags

AutoGroentewinkelWassenaar
Gerelateerde artikelen
Rijbewijskeuringen CBR In Wassenaar
Back To Top