Skip to content

Bezoek burgemeester aan het 65-jarige bruidspaar de heer en mevrouw Danen-Schalker

1 februari 201156 second read

Op maandag 7 februari a.s. om 10.30 uur zal burgemeester drs. J.Th. Hoekema het 65 jarige bruidspaar Danen – Schalker bezoeken. De heer L. Danen is geboren op 24 april 1920 in Den Haag. Mevrouw L.M. Danen – Schalker is geboren op 1 september 1924 in Den Haag. Op 6 februari 1946 zijn zij voor de burgerlijke stand in het echt verbonden.

De heer en mevrouw Danen hebben elkaar leren kennen toen zij beiden bij de Bijenkorf in Den Haag werkten. Allebei woonden toen ook in Den Haag. Inmiddels woont het echtpaar al 51 jaar in Wassenaar. De heer en mevrouw Danen hebben gewerkt bij Vroom en Dreesman – de remise gevestigd in Wassenaar Baljuwstraat/Deijlerweg. Mevrouw Danen zorgde daar ’s morgens voor de koffie. De heer Danen is daarna tot aan zijn pensioen gaan werken bij Vroom en Dreesman aan de Spuistraat.

De heer en mevrouw Danen hebben twee kinderen, vijf kleinkinderen en een achterkleindochter. Hun hobby’s waren onder meer volksdansen en jeu de boules.

Bij hun 60 jarige bruiloft in 2006 hebben zij bezoek gehad van Burgemeester dr. L. van Leeuwen. Het bezoek vindt plaats bij de heer en mevrouw Danen thuis aan de Dokter Weederlaan 55 – 2241 NN te Wassenaar.

Tags

BurgemeesterHoekema
Gerelateerde artikelen
Back To Top