Skip to content

Boerin Annemarie in het echt nooit stug of gestrest

2 februari 201154 second read

Boer zoekt Vrouw-boerin Annemarie komt op televisie anders over dan ze in werkelijkheid is. Dat vindt haar vader Henk, die samen met zijn vrouw en dochter de kaasboerderij Nellesteijn in Wassenaar runt. Haar vader: “Door de achtergrondmuziek van het programma en de aanwezige camera’s tijdens de logeerweek lijkt Annemarie soms gestrest en stug. Zo kennen wij haar helemaal niet.”

“Annemarie is altijd een heel harde werkster geweest. Ze werkt snel, maar wel ontspannen. Doordat er de hele dag een groep mensen, onder wie de cameraman en iemand van de regie, achter haar aan liep, werd ze misschien nerveus. Daarbij liepen die mensen in de weg. Zet er een zenuwachtig muziekje onder en iemand lijkt gestrest.”

Volgens Henk heeft Annemarie in de logeerweek veel lol gehad met de mannen. “En daar zie je op televisie minder van terug. Ik had het leuk gevonden als de kijker meer van Annemarie en de dieren had gezien. Wanneer ze ’s morgens opstaat, staan de eenden al op haar te wachten en loopt de hond achter haar aan op het erf. De dieren zijn dol op mijn dochter.”

Tags

AnnemarieBoerinBZV
Gerelateerde artikelen
Back To Top