Skip to content

Luciano’s 3de bij IJssalon van het Jaar verkiezing

9 februari 201156 second read

Florence in Nederweert is IJssalon van het Jaar 2011 én wint de Gouden IJscreatie. Roberto in Epe wint de Gouden IJsspatel. Dat werd dinsdag 8 februari bekendgemaakt op de IJsvak. Deze wordt jaarlijks ter voorbereiding op het nieuwe ijsseizoen georganiseerd door het IJscentrum Wageningen en de sector Fastservice van Koninklijke Horeca Nederland.

Beste IJssalon
De titel IJssalon van het Jaar is voor de ijssalon die aan de wedstrijden Gouden IJscreatie en Gouden IJsspatel deelnam en de hoogste totaalscore behaalde. Dit jaar is dat dus Florence. Tweede is De Hoop in Blaricum en derde Luciano’s in Wassenaar.

Gouden IJscreatie
Bij de wedstrijd om de Gouden IJscreatie staat de bereiding van een ijscreatie centraal. Hierbij wordt onder meer beoordeeld op bereiding, presentatie en receptuur.

De uitslag van deze wedstrijd is gelijk aan die van IJssalon van het Jaar.

Gouden IJsspatel
Bij de wedstrijd om de Gouden IJsspatel staat de te bereiden ijssmaak centraal. Niet alleen de smaak telt mee in de beoordeling, maar ook de wijze waarop het ijs is bereid.

Eerste is hier dus Roberto in Epe. De tweede prijs gaat naar Zeuten Inval in Velden, de derde naar Alfons IJscreaties in Rijsbergen.

Tags

IJssalonLuciano
Gerelateerde artikelen
Back To Top