Skip to content

’Krachtig afstand’ VVD Wassenaar

11 februari 201138 second read

De zevenkoppige Wassenaarse VVD-fractie neemt ‘krachtig afstand’ van de uitspraken van het afvallige raadslid Ben Paulides.

Hij vindt dat het huidige college van burgemeester en wethouders, mét de VVD daarin nadrukkelijk aanwezig, aan vriendjespolitiek doet. Dat heeft Paulides de afgelopen dagen zowel aan deze krant als landelijke media verkondigd. Met onder meer de plannen van de bekende Lissese makelaar Harry Mens bij landgoed Den Deijl als voorbeeld. Daar wil Mens twee oude pandjes slopen en daar nieuwbouw voor in de plaats zetten. Volgens Paulides is het gemeentebestuur veel te meegaand en wordt kritiek van raadsleden niet op prijs gesteld. Burgemeester Jan Hoekema en VVD-wethouder Henk de Greef liet gisteren al weten zich niet in de uitlatingen van Paulides te herkennen. Nu betreurt ook de VVD-fractie het geschetste beeld.

Tags

VVDWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top