Skip to content

Provinciale statenverkiezingen in Wassenaar

16 februari 201142 second read

Na een periode van vier jaar is het weer zover. Op 2 maart 2011 vinden de Provinciale Statenverkiezingen plaats. De leden van de Provinciale Staten worden rechtstreeks door de stemgerechtigde inwoners van de provincie gekozen. De Gemeente Wassenaar telt 14 stembureaus waar de bewoners kunnen stemmen.

De stembureaus zijn geopend van 7.30 uur tot 21.00 uur. De telling van de stemmen vindt plaats op verschillende stembureaus. In het Raadhuis de Paauw vinden op de verkiezingsavond geen activiteiten plaats. De telling is openbaar en dus vrij toegankelijk voor geïnteresseerden. Bij de Provinciale Statenverkiezingen zal er met het rode potlood worden gestemd.

Het verwerken van de stemmen vindt plaats op het gemeentekantoor en niet in Raadhuis de Paauw. De uitslag van de verkiezingen zal rond middernacht bekend zijn. De uitslag wordt via de landelijke pers bekendgemaakt. Uiteraard zal de uitslag zo spoedig mogelijk worden gepubliceerd op www.wassenaar.nl.

Tags

Provinciale StatenVerkiezingen
Gerelateerde artikelen
Back To Top