Skip to content

Expositie airbrush schilderijen Healthclub Aerofit

18 februari 201134 second read

In healthclub Aerofit in Wassenaar zijn op het ogenblik airbrush schilderijen te bewonderen van Hans Gijsbertsen. De geëxposeerde 13 schilderijen, met als onderwerp portret, zijn geschilderd met de airbrush techniek. Bij de schilderijen vallen vooral de ogen erg op. Hans Gijsbertsen woont al een aantal jaren in Wassenaar. Hij heeft van kinds af aan al geschilderd en getekend met diverse technieken zoals o.a. acryl.

Echter na zijn pensionering is hij begonnen met het beoefenen van de airbrush techniek. De cursus en materiaal waren een afscheidscadeau van zijn oude werkgever. Naast deze portretten schildert hij ook andere onderwerpen, zoals dieren en bloemen. Deze zijn ook te zien op zijn website www.picturertrail.com/gijsart.

Tags

Gerelateerde artikelen
Back To Top