Skip to content

‘Masseur’ op heterdaad betrapt

4 maart 201136 second read

Een bewoonster aan de Hogeweg in Wassenaar betrapte donderdagmiddag rond 13.50 uur op heterdaad een insluiper in haar woning. De zoon des huizes hield de 27-jarige Hagenaar aan de praat terwijl de vrouw de politie alarmeerde.

De man is vermoedelijk via de keuken de woning binnengedrongen. Hij had niet gerekend op de drie aanwezige bewoners. De bewoonster zag de man van de trap afkomen en schrok. De verdachte probeerde nog weg te komen met een smoes dat hij een afspraak had en gaf zich uit voor de masseur van haar echtgenoot. Hij viel echter direct door de mand.

De insluiper heeft niets uit de woning weggenomen. De Hagenaar is een bekende van de politie en is voor verhoor meegenomen naar het bureau.

Tags

MasseurPolitie
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top