Skip to content

Bijeenkomst voor medewerkers van centrum jeugd en gezin

10 maart 201155 second read

Op donderdag 10 maart jl. heeft een bijeenkomst voor de medewerkers van Centrum Jeugd en Gezin (CJG) van Wassenaar plaatsgevonden waarbij medewerkers van de kernpartners van de gemeente; de Schooladviesdienst, het Algemeen Maatschappelijk Werk (Kwadraad), de Stichting Jeugdgezondheidszorg Wassenaar en Stichting Jeugd en jongerenwerk Wassenaar (SJW) met elkaar van gedachten konden wisselen over elkaars werk. De bijeenkomst werd officieel geopend door wethouder Fred Sanders.

CJG Wassenaar
Het CJG gaat uit van de motto “Spelen, leren, groeien” en richt zich op een breed publiek. Iedereen met vragen over opgroeien en opvoeden van kinderen en jongeren in elke ontwikkelingsfase kan terecht bij het CJG, waarbij het CJG kosteloos advies geeft. Het doel van het CJG is om door de samenwerking met de kernpartners, één vast aanspreekpunt te zijn voor de ouders.

In februari 2010 zijn de site van het Wassenaarse CJG en de jongerensite van Wassenaar van start gegaan. Behalve de sites voor jeugdigen en hun opvoeders, voert het CJG een gezamenlijk inloopspreekuur en telefonisch spreekuur bij de Schooladviesdienst in het Raadhuis De Paauw.

Voor meer informatie kunt u kijken op de site www.cjgwassenaar.nl of op www.jonginwassenaar.nl.

Tags

Gerelateerde artikelen
Back To Top