Skip to content

Up with People komt naar Wassenaar

28 maart 20114 minute read

Gedurende de laatste 45 jaar heeft Up with People rondgereisd in 38 verschillende landen. Wassenaar is gekozen als tweede Europese stad voor de internationale cast. De nieuwe productie “A Song for the World” van Up with People zal maandag 4 april 2011 te zien zijn in de De TheaterHangaar, het inmiddels bekende theater van ” Soldaat van Oranje – De Musical”.

“A Song for the World” laat u de energie en talent van 100 personen cast zien, deze vertegenwoordigen 21 landen. Met “A Song for the World” brengen ze een vernieuwde productie van hun muzikaal optreden dat bruist van de energie en het talent van een 100-tal cast- en staffleden uit 21 verschillende landen. De twee uur durende show bestaat zowel uit traditionele als populaire muziek en is een dynamische mix van solonummers, groepsoptredens, een energieke choreografie en kleurrijke kostuums. Zo wordt het publiek meegenomen op een bruisende “reis rond de wereld” met muzikale haltes in Europa, Azië, Noord-Amerika en Afrika. Met hun “lied voor de wereld”, hun talent of vaardigheid, brengen ze troost aan zieken, bouwen ze huizen voor de minderbedeelden en onderwijzen ze jongeren over de hele wereld. Deze internationale voorstelling zal plaats nemen in De TheaterHangaar op 4 April om 20.00. Tickets zijn beschikbaar voor € 29,50 en € 20. Een korting van € 5 is te verkrijgen bij een aankoop van 10 of meer tickets. Tickets zijn beschikbaar via www.upwithpeople.org/Wassenaar

Bekend van hun energierijke, optimistische, familie vriendelijke amusement neemt de internationale cast en staffleden ook deel in het internationaal educatief Up with People programma voor jongeren. Van 29 maart tot 07 april, zal de cast deelnemen aan gemeente en vrijwilligers projecten met verschillende organisaties zoals, District Rotary Clubs en Dunea. Up with People’s grote doel is om één te zijn met de omgeving waar ze zijn, dit doen ze door samen te werken met lokale organisaties en programmas die belangrijk zijn en veel betekenen voor de gemeente. Up with People wil ook de kans geven aan lokale studenten om deel te nemen aan de vrijwilligers activiteiten die zij zullen doen. In de 45 jarige geschiedenis van Up with People, hebben de castleden zandzakken gelegd bij overstromingen in Nederland, gepraat over hun thuisland met basisschool kinderen in Oslo, duizenden voedselzakken gepakt voor Haiti, geschilderd over graffiti van huizen in Mexico en huizen gebouwd in de arme wijken van de Filipijnen. Andere projecten waren het bezoeken van vluchtelingenkampen, het serveren van soep in huizen voor daklozen en het opvrolijken van terminaal zieke patienten in ziekenhuizen. Er zijn nu zes nederlandse leden aan het reizen met Up with People. De leden zijn heel enthousiast om Up with People in hun thuisland te brengen. Een groot deel van het 22 weken durende programma is dat zij in lokale gastgezinnen logeren. Dit is een groot deel om te leren en delen van de cultuur en tradities die ze in het gezin hebben. Het delen is van beide kanten: de leden kunnen hun verhalen delen over de plaatsen waar ze zijn geweest of tradities van hun eigen cultuur. Families in Wassenaar worden gezocht om castleden te ontvangen van 29 maart tot 07 april. Als u geinteresseerd bent kunt u contact opnemen met Katelen Perez T’Seyen op het nummer 06-16952988.

Tegen het einde van hun 5-maanden durende rondreis, zal Cast A 2011 minstens 24 steden hebben bezocht in de Verenigde Staten, de Bahamas, België, Nederland, Tsjechië, Zwitserland en Mexico. Jongeren tussen 18 en 29 jaar die geinteresseerd zijn om castlid te worden, vinden alle informatie op www.upwithpeople.org

Up with People in Wassenaar werd gesponsord door District Rotary Clubs en Unilever.
Up with People is een onafhankelijke VZW, die geen enkele binding heeft met enige religieuze of politieke strekking. Ze biedt jonge volwassenen de mogelijkheid internationale en interculturele ervaringen in leiderschap op te doen en via muzikale optredens een boodschap van hoop en goodwill over te brengen doorheen de wereld. Up with People streeft ernaar mensen aan te zetten tot actie om tegemoet te komen aan de noden van hun gemeenschap, van hun land en van de wereld, waarbij het stimuleren van wederzijds begrip de rode draad vormt.

De internationale organisatie zal er 29 Maart – 07 April zijn.

Voor meer informatie, surf naar www.upwithpeople.org

Tags

Gerelateerde artikelen
Back To Top