Skip to content

Blote dag in het Tikibad

31 maart 201133 second read

Het gaat op een traditie lijken. Zaterdag 2 april kun je als lid van de Naturisten Federatie Nederland (NFN) weer bloot gaan zwemmen in het Tikibad in Wassenaar. Je moet je vooraf wel even aanmelden via de site van de NFN, zomaar naar de kassa’s van het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux gaat zaterdag helaas niet. De exclusieve blote dag is van 14 tot 22 uur.

De organisatie heeft maatregelen genomen om de naar verwachting 1000 zwemmers en zwemsters sneller naar binnen te krijgen. Op zondag 21 november 2010, bij de vorige editie, ging dat mis en ontstonden er voor de kassa’s lange rijen. Door extra personeel en getrapte tijden van binnenkomst moeten dergelijke problemen niet meer voorkomen.

Tags

DuinrellTikibad
Gerelateerde artikelen
Back To Top