Skip to content

Prinsenconcert in de Amerikaanse school

20 april 201138 second read

Muziekvereniging Excelsior brengt woensdag 27 april een concert met klanken uit de film en muzicalwereld zoals Soldaat van Oranje, Miss Saigon en Kuifje. Het Prinsenconcert vindt plaats in de Amerikaanse School.

Tijdens dit Prinsenconcert laat Excelsior een voorproefje horen van de concertwerken welke dit jaar op het concours gespeeld gaan worden. Dit zijn delen uit Seven Wonders of the Ancient World van Alex Poelman en delen uit de 4e Symfonie van Alfred Reed. Deze keer is het concert niet in de Dorpskerk maar in de Amerikaanse School aan de Rijksstraatweg 200. De Amerikaanse school heeft een prachtige concertzaal en de leiding van de school heeft het verzoek van Excelsior om daar een concert te mogen geven met enthousiasme toegestaan. De zaal is open vanaf 19.30 uur en het concert begint om 20.00 uur.

Tags

Gerelateerde artikelen
Back To Top