Skip to content

Bus 44 niet meer te missen

21 april 201154 second read

Buslijn 44, die op 28 februari van dit jaar is gestart met een dienstregeling tussen Wassenaar-Noord en Voorschoten Centrum, valt vanaf 18 april duidelijk op. Op de witte bussen staan karakteristieke kleurenfoto’s van beide gemeentes afgebeeld. Dit zijn foto’s van onder meer het theehuis van De Horsten en de kerktorens. Figuratief is op alle zijden van de bus met een rode lijn aangegeven hoe de route tussen de twee gemeentes verloopt. Daarop zijn ook de haltes met de teksten indicatief weergegeven. Naast de opvallende foto’s en de rode lijn, wordt voor de reizigers duidelijk aangegeven dat het de buslijn 44 is, door op de voorzijde, achterzijde en op beide zijkanten dit in grote letters aan te geven.

De bus rijdt op werkdagen ieder half uur van Voorschoten naar Wassenaar en omgekeerd. Intussen ontdekken steeds meer passagiers de voordelen van de nieuwe openbaar vervoerverbinding. Onder andere de weekmarkt van beide gemeenten, die uitstekend met lijn 44 te bezoeken is en de bereikbaarheid van toeristische plekken in Wassenaar en Voorschoten. Ook scholieren, van onder andere de American School, maken gebruik van buslijn 44.

Kijk voor meer informatie op www.veoliatransport.nl.

Tags

Bus 44
Gerelateerde artikelen
Back To Top