Skip to content

Kom niet naar Duinrell

5 mei 201132 second read

Duinrell raadt mensen af om naar het attractiepark te komen. Er zijn zoveel bezoekers dat het Wassenaarse pretpark vol is. Het pretpark schrijft op zijn website: “In verband met grote drukte raden wij u aan een andere dag te kiezen voor uw bezoek aan Attractiepark Duinrell en het Tikibad. Alle parkeergelegenheid op én in de omgeving van Duinrell is vol. De verwachting is dat deze drukte tot en met zondag 8 mei zal aanhouden.” De drukte wordt veroorzaakt door de lentevakantie in combinatie met het mooie weer. Het is ook bijzonder druk in pretparken zoals de Keukenhof, Drievliet en de Efteling, maar daar worden bezoekers nog wel toegelaten.

Tags

Duinrell
Gerelateerde artikelen
Rijbewijskeuringen CBR In Wassenaar
Back To Top