Skip to content

Wassenaarse Avond4daagse 2011

6 mei 201140 second read

Voor alweer het vierde jaar op rij zal de Stichting Avondvierdaagse Wassenaar ook in 2011 weer een fantastische avondvierdaagse organiseren in Wassenaar. Dit jaar vindt de Avondvierdaagse Wassenaar plaats van dinsdag 14 juni t/m vrijdag 17 juni. De routes zijn 2.5, 5 of 10 kilometer lang en leidt eenieder weer langs mooie, bekende, rustieke en voor sommige nieuwe delen van Wassenaar. Elke dag is weer een andere route, om zo Wassenaar in al haar variatie te kunnen zien. De start is net als vorig jaar vanaf het schoolplein van de St. Bonifaciusschool. Voor deelnemers is er uiteraard aan het einde van een geslaagde Vierdaagse de bekende medaille.

Kijk voor inschrijven op: www.avond4daagse-wassenaar.nl
Datum : dinsdag 14 t/m vrijdag 17 juni 2011
Startplaats : Plein van de St. Bonifaciusschool, Kloosterland 5
Inschrijfgeld : € 5.00 per persoon
Starttijd : Iedere avond tussen 17.30 en 19.00 uur
Afstanden : 2.5, 5 of 10 km.
Herinnering : Avondvierdaagse medaille

Tags

Gerelateerde artikelen
Back To Top