Skip to content

Voorleesmiddag in het Brandweermuseum op 20 mei 2011

12 mei 201134 second read

Op 20 mei is het weer Annie M.G. Schmidt dag. Dit jaar is het bijzonder, omdat Annie Schmidt 100 jaar gelden geboren is. In het Brandweermuseum Wassenaar (in de kelder van Raadhuis De Paauw) organiseren we een voorleesmiddag voor kinderen. Annie M.G. Schmidt bewerkte het Gouden boekje “de vijf brandweermannetjes” en schreef “Prélientje en de brandweer”.

Van 14 tot 16 uur wordt er voorgelezen door een oud-brandweerman. Er is een powerpoint presentatie van de vijf brandweermannetjes. De kinderen krijgen een speciale Prélientje kleurplaat. “Prélientje en de brandweer” met de prachtige tekeningen van Fiep Westendorp is ook op A3 formaat tentoongesteld.

Graag vooraf aanmelden bij Kees Plaisier op 0629011009 of per e-mail brandweermuseum@wassenaar.nl

Tags

Brandweermuseum Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top