Skip to content

Kieviten D1: op zoek naar enthousiaste, ambitieuze keeper

9 juni 201148 second read

Hockeyclub De Kieviten kan zich komend seizoen verheugen op een jong, enthousiast, talentvol eerste damesteam. Het ‘oude’ D1 is aangevuld met speelsters uit MA1; dat afgelopen seizoen in de topklasse heeft gespeeld.

“Een goede enthousiaste, ambitieuze keeper mag in dit team niet ontbreken. Met dit jonge team wil ik gaan bouwen. Zeker ook, omdat ik weet dat de combinatie van het ‘oude’ D1 met de meisjes uit MA1 heel goed is. De meisjes uit A1 die voor D1 zijn geselecteerd, zijn stuk voor stuk talentvol” aldus Martijn Noest, nieuwe trainer/coach D1.

Martijn heeft vorig seizoen MB1 zeer succesvol gecoacht en zal volgend seizoen naast D1 ook MA1 onder zijn hoede nemen.

De keepster krijgt uiteraard keeperstraining aangeboden door zeer ervaren keeperstrainers. Ben jij die enthousiaste keeper die graag op hoog niveau wil gaan spelen? Meld je dan bij Martijn Noest martijnoest@hotmail.com

Meer actuele informatie is te vinden op de site van De Kieviten
www.kieviten.nl/nl/hockey/nieuws

Tags

D1KeeperKieviten
Gerelateerde artikelen
Back To Top