Skip to content

Koolen nieuwe hoofdtrainer/coach hockeyers De Kieviten

9 juni 201144 second read

Hockeyclub De Kieviten heeft voor het volgende hockeyseizoen Brendon Koolen aangetrokken als hoofdtrainer/coach voor Heren 1. Dat maakte De Kieviten afgelopen weekend bekend. Koolen, zowel sportpsycholoog als getalenteerd hockeyer, komt over van het Haagse HDM waar hij Heren 1 (hoofdklasse) trainde. Daarvoor was Brendon Koolen assistent bondscoach bij meisjes Nederlands A.

De ambities van Koolen zijn duidelijk: Kieviten Heren 1 moet weer terug naar de 1e klasse. Hoe? Door komend seizoen vol in te zetten op het kampioenschap in de 2e klasse. Gezien zijn staat van dienst, heeft De Kieviten daar alle vertrouwen in. Geïnteresseerd in Kieviten H1 – een team bestaande uit voornamelijk zeer ambitieuze, sportieve studenten – en deze internationaal geroemde coach? Alle belangstellenden zijn welkom op de open trainingen op donderdag 16 juni a.s. (van 20.00 – 22.00 uur) en zaterdag 25 juni a.s. (16.00 – 18.00 uur).

Meer actuele informatie is te vinden op de site van De Kieviten
www.kieviten.nl/nl/hockey/nieuws

Tags

Brendon KoolenHeren 1Kieviten
Gerelateerde artikelen
Back To Top