Skip to content

Beeldententoonstelling “Bella Figura” in Wassenaar

10 juni 20112 minute read

Van zondag 19 juni t/m zondag 1 oktober 2011 vindt de driejaarlijkse beeldententoonstelling “Bella Figura” plaats in de tuinen van Raadhuis De Paauw in Wassenaar. Deze keer gaat de tentoonstelling over één kunstenaar, de inmiddels internationaal bekende beeldhouwer Henk Visch. De opening vindt plaats op Raadhuis De Paauw, op zondag 19 juni a.s. om 14:30 uur door mevrouw drs. Maya Meijer-Bergmans directeur van Den Haag Sculptuur.

Henk Visch kreeg al snel internationale erkenning. Hij heeft gedoceerd aan verschillende kunstacademies in zowel het binnen- als buitenland. Tot de bekendste monumentale beelden van Henk Visch behoort het werk “De Draadloper” die te zien is bij het Shell hoofdkantoor in Den Haag.

“Bella Figura” bevat een selectie van zijn meest recente monumentale beelden van twee tot vier meter van verschillende materialen, onder andere van brons. Beroemde werken die worden tentoongesteld zijn: Teach me to sit still en Something I forgot.

In de expositieruimtes van Raadhuis De Paauw, wordt tegelijkertijd een expositie geopend van de nieuwste schilderijen van de Wassenaarse kunstenares Maayke Schuitema. Deze tentoonstelling loopt van zondag 19 juni t/m dinsdag 12 juli 2011.

De beeldententoonstelling in het park is permanent toegankelijk, de schilderijenexpositie binnen is te bezichtigen op donderdag t/m zondag van 12.00 tot 16.00 uur. U bent van harte welkom deze exposities te bezoeken.

Toegang is gratis.

Tags

BeeldenexpositieBella Figura
Gerelateerde artikelen
Back To Top