Skip to content

Velthuyse & Mulder Orange Polo toernooi vol met verrassingen

16 juni 20112 minute read

Silk-PR, Events & Models is verantwoordelijk voor de organisatie van het exclusieve Fashion & Business Lifestyle paviljoen tijdens het jaarlijkse Velthuyse & Mulder Orange Polo toernooi. De alweer 18e editie van dit prestigieuze topsportevenement zal gehouden worden op 2 en 3 juli 2011 op Polo Club Wassenaar.

Daarvoor zal een paviljoen worden opgezet voor allerlei leuke activiteiten als polo, heerlijk eten, drinken, fashion, netwerken en business. Luxueuze sieraden, auto’s en de mooiste modecollecties. Buitenmeubilair en jacuzzi’s maken het event nog spannnender. En niet te vergeten het entertainment! Tegen een kleine betaling kan men hier bovendien genieten van overheerlijke gerechten.

Waarom dit Velthuyse & Mulder Orange Polo Toernooi altijd zoveel belangstelling scoort?
Polo is niet alleen één van de oudste, maar zeker ook één van de snelste en spannendste sporten ter wereld. Je zou kunnen zeggen: het is een mengeling van hockey en rugby gespeeld op een paard met snelheden boven de 60 km/uur. Polo Club Wassenaar vormt twee dagen het decor voor het populairste polotoernooi van Nederland. Tijdens deze editie strijden 6 topteams tot het uiterste om de Orange Cup in de wacht te slepen.

Het Velthuyse & Mulder Orange Polo Toernooi is hierbij een paar dagen uit met de familie en zakelijke relaties die hiervan kunnen meegenieten en zelf ook mogen meespelen. Behalve het bijwonen van de spectaculaire polo wedstrijden hebben ook de bezoekers de mogelijkheid tussen de wedstrijden door de losgeslagen pollen aan te trappen.

Kinderen kunnen zich vermaken met pony rijden en een springkussen. De wedstrijden worden gespeeld van 12.30 tot 18.30 uur. De zaterdag wordt afgesloten met een authentieke Argentijnse barbecue gevolgd door een spetterende Polo Party. Op zondag wordt na de uitreiking van de V&M Orange Cup het weekend traditioneel afgesloten met de Indische Rijsttafel. Kortom: dit worden intens leuke dagen!

Tags

Orange Polo CupVelthuyse & Mulder
Gerelateerde artikelen
Back To Top