Skip to content

Warenar maakt zich op voor nieuw theaterseizoen

16 juni 20112 minute read

Na de zomer kan Wassenaar zich opnieuw opmaken voor een cultureel seizoen met theater, muziek en kunst. In Warenar vinden zo’n twintig voorstellingen plaats in de genres toneel, cabaret en muziek.

De succesvolle concertserie klassiek in de Paauw wordt gecontinueerd en in dat prachtige raadhuis zijn ook weer diverse exposities te bewonderen. De Kunst en Cultuurgids Wassenaar voor seizoen 2011-2012 verschijnt half augustus. Vanaf begin augustus zijn kaarten voor Warenar al te reserveren via www.warenar.nl.

Tipje van de sluier
Toneelliefhebbers hebben het goed komend seizoen. Coryfeeën als Linda van Dyck, Victor Löw, Bram van der Vlugt en Ingeborg Elsevier komen naar het gezellige theater van Wassenaar. Op voorhand de grootste verrassing is de voorstelling Het Nippertje, een nieuw stuk van Wim T. Schippers (u weet nog wel, van Wuivend Graan).

Ook cabaret neemt een belangrijke plaats in in de programmering. Komend seizoen komen ondermeer Katinke Polderman, Joep Onderdelinden en Kristel Zweers naar Wassenaar. Ook de bejubelde voorstelling Noorderzon van Schudden is te zien.

Het theaterseizoen gaat overigens flitsend van start met muziek. Na 40 jaar heeft Magna Carta eindelijk de weg naar Warenar gevonden. Verder optredens van Deep River Quartet en de Haagse groep De Règâhs. Voor de jeugd komt er naast de Sinterklaasvoorstelling van Karel de Kok nog een heuse familievoorstelling door goochelaar én verhalenverteller Hilbert Geerling.

In de serie Paauwconcerten zijn ook de nodige hoogtepunten te vermelden. Ondermeer het Osiris Trio, het Doelen Kwartet en Pauline Oostenrijk komen naar Wassenaar voor een zondagochtendconcert. Hier loont het zeker de moeite om de hele serie te bestellen om teleurstellingen te voorkomen.

Tags

Warenar
Gerelateerde artikelen
Back To Top