Skip to content

Gemeente Wassenaar wint in de categorie “Cultuur” bij VNG wedstrijd

17 juni 201135 second read

De burgemeester, de collegeleden en de gemeentesecretaris hebben meegedaan aan de wedstrijd ‘Mijn gemeente in beeld’. Tijdens het VNG Jaarcongres nam de gemeente Wassenaar deel aan een fotowedstrijd. Het thema was ” u en de parel van uw gemeente “. Aan de hand van dit thema moest er een foto worden gemaakt waar de burgemeester, de gemeentesecretaris en/of de collegeleden opstonden.

De winnende foto in de categorie ”cultuur” werd gemaakt in de Wassenaarse bibliotheek.

Het oordeel van de jury luidde:
“Bibliotheken hebben het zwaar. Wassenaar heeft in 2011 de beste bibliotheek van Nederland. Het detail van de klok die op vier voor twaalf staat maakt het helemaal af. Zo’n belezen college met hart voor culturele instellingen wensen we iedereen toe.”

Tags

CultuurGemeenteVNGWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top