Skip to content

VVD: Schaf overbodige regels af!

27 juni 201146 second read

Liberalen stellen Meldpunt overbodige regelgeving in. De VVD Wassenaar wil het de inwoners en ondernemers graag makkelijk maken. Gemeentelijke regelgeving moet er niet zijn om het u zo moeilijk mogelijk te maken. “Wij staan voor zoveel mogelijk vrijheid en eigen verantwoordelijkheid waar dat kan. Dat betekent dus minder maar duidelijke regels die goed te handhaven zijn.” stelt VVD-raadslid Bert Ooms.

Bij de behandeling van de kadernota op maandag 27 juni jl. in de gemeenteraad lanceerde de VVD bij monde van fractievoorzitter Anouk van Eekelen daarom het meldpunt overbodige regelgeving. De liberalen roepen u op te helpen bij het opsporen van overbodige regels. Met uw praktijkvoorbeelden gaat de fractie aan de slag. Laat weten welke regels u overbodig vind. De VVD inventariseert de komende maanden de meldingen en suggesties en kijkt wat wenselijk, realistisch en haalbaar is. De fractie zal dan voorstellen aan het gemeentebestuur doen om regelgeving te vereenvoudigen, verduidelijken en/of af te schaffen.

Tags

VVD
Gerelateerde artikelen
Back To Top