Skip to content

Jan Stouten opent nieuwe kapsalon “Beetje Stout”

10 juli 201129 second read

Op 1 juli opende salon ‘Beetje Stout’ zijn deuren in Wassenaar. Behalve salonbehandelingen kunnen klanten in deze zaak van Jan Stouten ook terecht voor trendy woon- en lifestyleaccessoires. De salon werkt met de splinternieuwe Awapuhi-lijn van Paul Mitchell en is tevens de nieuwe concept store van dit Amerikaanse merk. Jan Stouten behoort tot de vierde generatie van een in Wassenaar en omstreken bekende kappersfamilie. Hij weet als geen ander hoe klanten een ‘Koninklijke’ behandeling krijgen en die ‘royal touch’ dat ervaarde Wassenaar ook tijdens de officiële opening op 9 juli. Vanaf 1 juli is Beetje Stout bereikbaar op telefoonnummer (070) 5110060.

 

Tags

Beetje StoutJan StoutenKapsalon
Gerelateerde artikelen
Back To Top