Skip to content

Antiek, Brocante, Boeken en Kunst markt op 16 juli 2011

14 juli 20112 minute read

Op zaterdag 16 juli 2011 presenteren tientallen exclusieve standhouders uit geheel Nederland in Centrum Wassenaar van 9-17 uur een schitterende collectie Antiek, Brocante, Boeken en Kunst. Op de mooie locatie in de Langstraat organiseert Gea van Vulpen een speciale markt met een grote collectie aan interessante kunstobjecten, veel mooi antiek en curiosa en tweedehands en modern antiquarische boeken van goede kwaliteit. Op een speciale stand kunnen allerlei oude Plaatjesalbums, waaronder de nostalgische Verkadealbums van Jac. P. Thijsse, worden ingekeken, geruild, gekocht, verkocht en ook getaxeerd.

Neem dus verzamelwaar mee naar deze stand voor een taxatie of desgewenst het materiaal te verkopen. Veel oude Schoolplaten zullen iedereen weer doen terugdenken aan die goede oude schooltijd. Veel boekensnuffelaars, brocante- en kunstliefhebbers kunnen op deze markt zeker datgene vinden, waar ze al lang naar op zoek zijn! Het is zeer de moeite waard om een kijkje te gaan nemen. Als het weer op deze 16e juli ook nog wil meewerken, wordt het een prachtig evenement, waar veel bezoekers uit de gehele regio Haaglanden, Bollenstreek en Omstreken graag naar toe zullen gaan. Kom gerust langs om te kijken of er wat van uw gading is te vinden in centrum Wassenaar. De toegang is gratis.

Za 16 jul 2011 WASSENAAR ANTIEK-BROCANTE-BOEKEN-KUNST Langstraat/Centrum ( met Verkadealbums ) 9-17 uur.
Info: Gea van Vulpen, Tel 06-12322115 Email gea.v.vulpen@casema.nl Site www.geavanvulpen.nl

Tags

Gerelateerde artikelen
Back To Top