Skip to content

Dik GOUD voor Camping Duinhorst te Wassenaar

14 juli 20112 minute read

Camping Duinhorst ontving afgelopen maandag uit handen van Omroep Max de hoogste kwalificatie als het gaat om ligging, comfort en service.

Het programma Groeten van Max test wekelijks een camping in Nederland. Rob en Marja die samen het testpanel vormen, staan bekend als geroutineerde kritische kampeerders. Zij brachten deze week een bezoek aan Camping Duinhorst te Wassenaar. Hun oordeel luidde unaniem Dik GOUD !!

Of het nu mooi of minder mooi weer is. Op een kleine 5 kilometer afstand van Den Haag en iets meer dan 4 van het strand van Scheveningen biedt de camping tal van mogelijkheden als basis voor een geslaagde vakantie.

De camping werd gekwalificeerd als een groene camping met voldoende beschutting en ruime kampeergelegenheden. Goed onderhouden en schoon waarvoor 4 sterren werden toegekend.

Veel lof voor de sanitaire voorzieningen. Er zijn ruim voldoende schone en onderhoudsvriendelijke douches voorhanden. Blinkende wastafels en spiegels waarvoor de maximale kwalificatie van 5 sterren.

Het was goed vertoeven in het verwarmde zwembad met aansluitend een diner in het recent gerenoveerde restaurant.

Voor de kinderen een goed onderhouden speeltuin met een voetbalveld en een basketbalveld. Om het verhaal compleet te maken is er nog een winkeltje voor vers gebakken brood bij het ontbijt. Voor de facilitaire voorzieningen ontving Duinhorst wederom 4 sterren.

Rob en Marja waren het er unaniem over eens. Deze camping verdient

DIK GOUD
En daar zijn wij uiteraard enorm trots op. U kunt de uitzending nog eens bekijken via onze website www.duinhorst,nl waar u tevens meer uitgebreide informatie vindt over alles van Camping Duinhorst u te bieden heeft.

Camping Duinhorst – Buurtweg 135 – 2244 BH Wassenaar e-mail info@duinhorst.nl tel.070.324.2270

Tags

CampingDuinhorstGoudWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top