Skip to content

Jongen (18) mishandeld

29 juli 201151 second read

Een 18-jarige jongen werd vrijdag 29 juli om 02.20 uur op de Papeweg zonder enige aanleiding door een groep van vier of vijf jongeren mishandeld. De politie zoekt getuigen.

De jongen fietste over de Papeweg toen hij door enkele jongeren van zijn fiets werd geduwd waardoor hij viel. Hierna werd hij in zijn gezicht geslagen. De jongen wist weer op zijn fiets ’te klimmen’ en hard weg te rijden. De politie zoekt getuigen.

Signalement
Van de daders hebben twee een blanke huidskleur. De anderen komen vermoedelijk uit Noord-Afrika. Van de dader die de jongen heeft geslagen is het volgende bekend: een blanke man met kort bruin haar dat aan de zijkant is opgeschoren. Hij droeg een goudkleurige jas en een baggy (laag hangende) spijkerbroek.

Heeft u informatie?
Bent u getuige geweest van deze mishandeling of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Wassenaar via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

 

Tags

JongenMishandelingPolitie
Gerelateerde artikelen
Back To Top