Skip to content

Laatste werkzaamheden aan Drie Assen

3 augustus 20112 minute read

Er is nog een aantal werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden om het project Drie Assen in Wassenaar af te kunnen ronden. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het reinigen en inspecteren van het riool, het relinen van het riool en het aanbrengen van het geluidsreducerend asfalt op de Van Zuylen van Nijeveltstraat. Deze week wordt het riool in de Van Zuylen van Nijeveltstraat gereinigd en geïnspecteerd. Tijdens deze werkzaamheden wordt het verkeer geregeld met behulp van verkeersregelaars.

Werkzaamheden van maandag 1 augustus tot en met vrijdag 9 september
In deze weken wordt het gedeelte tussen de rotonde Wiegmanweg en de Havenstraat afgesloten voor doorgaand verkeer. Bewoners kunnen via de zijstraten dit gedeelte van de Van Zuylen van Nijeveltstraat bereiken. In deze periode wordt het riool gerelined tussen de rotonde Wiegmanweg en de Havenstraat. De meeste werkzaamheden vinden plaats ter hoogte van de kruising met de Adriaan Paauwstraat en tussen de Johan de Wittstraat en de Havenstraat. In deze periode wordt ook de tijdelijke (top)asfaltlaag verwijderd waarna in de week van 5 september het geluidsreducerende asfalt wordt aangebracht tussen de rotonde Wiegmanweg en de Havenstraat.

Werkzaamheden van maandag 12 tot en met vrijdag 23 september
In deze weken wordt het gedeelte tussen de Havenstraat en de Dr. Mansveltkade afgesloten voor doorgaand verkeer. Bewoners kunnen via de zijstraten dit gedeelte van de Van Zuylen van Nijeveltstraat bereiken. In deze periode wordt het riool gerelined tussen de Havenstraat en de Dr. Mansveltkade. De meeste werkzaamheden zullen plaatsvinden tussen de Oostdorperweg en de Dr. Mansveltkade. In deze periode wordt ook de tijdelijke (top)asfaltlaag verwijderd waarna in de week van 19 september het geluidsreducerende asfalt wordt aangebracht tussen de Havenstraat en de Dr. Mansveltkade.

Omleidingen
Omdat het niet mogelijk is om het doorgaande verkeer over de Van Zuylen van Nijeveltstraat te laten rijden worden er voor deze twee fasen omleidingen geplaatst. De kruisingen Johan de Wittstraat, Havenstraat, Oostdorperweg en Dr. Mansveltkade zijn al voorzien van de juiste asfaltlaag, waardoor er gedurende de werkzaamheden wel gebruik gemaakt kan worden van deze kruisingen om de Van Zuylen van Nijeveltstraat over te steken.

Tags

3 assenWerkzaamheden
Gerelateerde artikelen
Back To Top