Skip to content

Nieuwe programma Warenar bekend

3 augustus 20112 minute read

Het programma bestaat uit ruim 20 voorstellingen in de genres toneel, cabaret, muziek en jeugdtheater. Bekende namen zijn ondermeer Magna Carta, Deep River Quartet, Schudden en Niet Schieten!, Linda van Dyck en Victor Löw (met Virginia Woolf). Reserveren van kaarten voor al deze voorstellingen is nu al mogelijk. De Kunst & Cultuurgids 2011-2012 met daarin ook de klassieke concerten en het expositieprogramma in de Paauw verschijnt in de week van 22 augustus en wordt huis-aan-huis verspreid in Wassenaar. Wie daarop niet wil wachten kan dus nu al terecht op www.warenar.nl.

Het theaterseizoen gaat flitsend van start met een concert van Magna Carta. Oprichter en ster Chris Simpson had eigenlijk al een afscheidstournee gehad in Nederland, maar kon het spelen toch niet laten. Vandaar dat hij te horen is in een gezellig en muzikaal programma met Nick Hall en wellicht enkele muzikale vrienden.

Muzikaal en gezellig zal het zeker ook zijn bij Deep River Quartet met een nieuw gospelprogramma en de Haagse band De Règâhs die de draak steken met de flamenco.

Toneel is altijd al een vaste waarde in Warenar. Gelukkig zijn Linda van Dyck en Victor Löw weer samen te zien, ditmaal in Who is afraid of Virginia Woolf. Een ander bekend koppel is Bram van der Vlugt en Ingeborg Elzevier. Ze spelen Emma’s Feest, dat speciaal voor hen is geschreven. Een andere aanrader is ongetwijfeld Het Gouden Ei met Peter Tuinman en Victor Löw.

En dan cabaret. Een fris stel jonge mensen staat te trappelen om het Wassenaarse publiek blij te maken met hun grappen en ontregelende ideeën. Kies er vooral een paar uit die u nog niet kent en laat u verrassen. Er is met ondermeer Katinka Polderman, Niet Schieten!, Schudden, Bart de Groof en Joep Onderdelinden voldoende keuze.

Tenslotte is er nog een tweetal specials. Naast de reguliere Sinterklaasvoorstelling met Karel de Kok heeft Warenar Hilbert Geerling uitgenodigd om zijn gevierde familievoorstelling Het Allergeheimste Goochelgeheim in Warenar te komen spelen. En voor de expats (en uiteraard alle muziekliefhebbers) is er de musical Unforgettable over leven en werk van Nat King Cole met in de hoofdrol Monroe Kent III.

De brochure met voorstellingen, concerten en informatie over de culturele organisaties in Wassenaar wordt vanaf 22 augustus huis-aan-huis verspreid in Wassenaar. De voorstellingen in Warenar zijn te vinden op www.warenar.nl.

Tags

ProgrammaWarenar
Gerelateerde artikelen
Back To Top