Skip to content

De jaarlijkse Zomerfeestweek

4 augustus 201152 second read

Ook dit jaar organiseert de Wassenaarse Oranjevereniging weer de jaarlijkse Zomerfeestweek. Van 10-14 augustus kan heel Wassenaar en omstreken weer genieten van de kermis en al haar leuke activiteiten daaromheen. Van penaltyschieten tot rodeorijden en van skelterracen tot kinderspelen. Natuurlijk staat ook dit jaar de Kuipjessteekbaan er weer en wordt ook het Ringsteken op zondag niet overgeslagen. Ook lopen honderden kinderen op woensdagavond weer mee met de Rabobank lampionnenoptocht om na een lange wandeling naar het kermisterrein daar het vuurwerk te kunnen bekijken. Dit zijn nog maar enkele van de vele leuke activiteiten die voor jong en oud georganiseerd worden.

Enkele nieuwe activiteiten dit jaar zijn de fiets- en wandeltocht diverse nieuwe kinderspelen op donderdag. Daarnaast is er op 3 avonden muziek onder de noemer ORANJEPOP. Op woensdagavond treden de Question Marks op. Op vrijdag spelen Try en Kindablue en en op zaterdag spelen The Breaks, Less is More en The Steamrollers.

Komt allen:
Wo. 10 t/m Zo. 14 augustus, Dr. Mansveltkade in Wassenaar
Kermis dagelijks geopend van 13:00 tot 01:00 uur (zondag 0:00)
Voor het complete programma, zie www.wassenaarseoranjevereniging.nl

Tags

Gerelateerde artikelen
Back To Top