Skip to content

Agent geschopt en bedreigd

9 augustus 201143 second read

Politieagenten hielden zondag een 46-jarige man uit Wassenaar op de Van Groenveltlaan in zijn woonplaats aan voor mishandeling en bedreiging van een agent. De agenten werden voor geluidsoverlast naar de Van Groenveltlaan gestuurd. De bewoner was het niet eens met de komst van de agenten en vond het belachelijk dat de buren geklaagd hadden.

De man pakte een lamp en gooide deze tegen de ruit van de buren. Agenten hielden de man hierop aan voor vernieling. De verdachte verzette zich en trapte een agent. Nadat de man in de handboeien was gezet bedreigde hij de politieagent. De agent heeft aangifte gedaan. De Wassenaarder is na verhoor heengezonden en moet zich binnenkort voor de rechter verantwoorden.

Politie Haaglanden tolereert geen (verbaal) geweld tegen politiemensen en doet in voorkomende gevallen aangifte. Met het Openbaar Ministerie zijn afspraken gemaakt dat de strafeis bij geweld tegen politieambtenaren wordt verdubbeld.

Tags

BedreigdPolitieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top