Skip to content

Agenten posten bij Wassenaarse scholen

15 augustus 201138 second read

Vorige week kondigde de gemeente Wassenaar al maatregelen aan om de verkeersveiligheid rondom scholen te verbeteren. Politie Haaglanden laat nu weten dat zij ook een duit in het verkeersveilige zakje doen. De agenten zullen bij aanvang en het uitgaan van de scholen aanwezig zijn bij de Bloemcampschool, De Herenwegschool, de Nutsschool en de Kievietschool.

De eerste twee weken van de acties zijn gericht op preventie. De agenten zullen daar waar nodig verkeersdeelnemers aanspreken op hun gedrag en waarschuwingen uitdelen. De laatste twee weken van de acties zullen er daadwerkelijk bekeuringen uitgedeeld worden bij verkeesovertredingen.

Vanaf 22 augustus zal er ook aandacht zijn voor de verkeerssituaties rondom middelbare scholen. Onder de noemer ‘Back to school’ gaan agenten op dezelfde manier aan de slag bij de middelbare scholen in Wassenaar.

Tags

PolitiePostenScholenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Rijbewijskeuringen CBR In Wassenaar
Back To Top