Skip to content

Kaasbabe Annemarie helemaal klaar met BZV

16 augustus 201138 second read

Boer Zoekt Vrouw-boerin Annemarie heeft een nieuwe liefde. Maar wie het is wil ze niet bekend maken. Ze is namelijk helemaal klaar met het BN’ erschap. Ze heeft ook geen contact meer met de oude dates uit het succesvolle programma van de KRO. Weekblad Weekend sprak met boerin Annemarie. De kaasboerin uit Wassenaar koos in het tvprogramma voor een vakantie met Adriaan, maar heel Nederland kon toen zien, dat het niet echt klikte tussen de twee.

Op het het recente Boer Zoekt Vrouw-feest onthulde ze alsnog de liefde te hebben gevonden: ‘Er is iemand, en ja, we zijn heel verliefd. ‘Eigenlijk wil ik alles achter me laten. Ik heb ook met niemand van Boer Zoekt vrouw nog contact en wil zo snel mogelijk BN’er af zijn.’ (Redactie)

Tags

AnnemarieBZVKaasbabe
Gerelateerde artikelen
Rijbewijskeuringen CBR In Wassenaar
Back To Top