Skip to content

Theaterprogramma ‘Altijd’ met Elise Mannah en Otto de Bruijne

26 augustus 201136 second read

Een programma over de verrassing van het leven! Diepgaand én speels. Elise Mannah is zangeres en schrijftalent van Nederlandstalige liedjes. Otto de Bruijne is kunstenaar, theatermaker, spreker en schrijver. Het is bijzonder dat Otto de Bruijne dit woordtheater met Elise Mannah ten tonele brengt in Wassenaar. Hij brengt verrassende teksten over verwarrende zaken. Maar pas op: het leidt tot de onthutsende ontdekking van jouw leven. Alsof je opnieuw begint!

Datum en tijd:
Zondag 2 oktober 2011
Zaal open: 19.00u
Voorstelling: 19.30u

Locatie:
Adelbert College
Deijlerweg 163
2241 AE Wassenaar

Toegansprijs:
€ 5,- (exclusief reserveringskosten)
Kaarten zijn te verkrijgen bij Bins in de Langstraat, Purlz op het Molenplein en Stomerij Pols op het Stadhoudersplein (allen in Wassenaar). Daarnaast kunnen ook online kaarten besteld worden via www.events4christ.nl.

Tags

Gerelateerde artikelen
Back To Top