Skip to content

La Vache qui rit doet wereldrecordpoging

30 augustus 201151 second read

Ter gelegenheid van haar 90ste verjaardag gaat kaasmerk La Vache qui rit proberen haar naam in het Guinness Book of Records te krijgen. Het record? Meeste mensen verkleed als koe op één locatie. Tijdens de viering van haar verjaardagsfeest op 10 september in attractiepark Duinrell in Wassenaar, probeert De Lachende Koe een vrolijk wereldrecord te vestigen: zoveel mogelijk mensen, vooral kinderen, tegelijkertijd bij elkaar verkleed als koe. Om dit wereldrecord te vestigen zijn tenminste 250 ‘koetjes’ nodig op de Promenade in Duinrell.

Om 12.00 uur ’s middags breekt het uur van de waarheid aan. Zijn er genoeg mensen aanwezig die met een koeienpak aan willen meelachen en zingen voor de verjaardag van de Lachende Koe? Voor de deelnemers, die onder de genodigden in het park worden geworven, liggen koeienpakken klaar. De recordpoging vindt plaats onder toeziend oog van een onafhankelijke notaris en twee getuigen. Als de poging slaagt, verovert La Vache qui rit een officiële plaats in het Guinness Book of Records met het record ‘meeste mensen verkleed als koe op één locatie’.

Tags

Duinrell
Gerelateerde artikelen
Back To Top