Skip to content

Nepwapens aangetroffen bij bromfietscontrole

8 september 201131 second read

Tijdens een bromfietscontrole op de Clematislaan in Wassenaar werd een bromfiets inbeslag genomen met verschillende mankementen. Na onderzoek troffen agenten woensdag onder het zadel twee nepwapens aan.

De bromfiets was bij een reguliere controle in beslag genomen, de 18-jarige bestuurder gaf aan niet de eigenaar te zijn en geen kentekenbewijs van de bromfiets te hebben. Hierop is de bromfiets in beslag genomen en meegenomen naar het bureau. Na onderzoek bleek de bormfiets opgevoerd en aan meerdere eisen niet te voldoen. Ook troffen agenten twee vuurwapens aan, één speelgoedwapen en één alarmpistool. De politie onderzoekt de herkomst van de wapens en de betrokkenheid van de bestuurder.

Tags

BromfietscontroleNepwapens
Gerelateerde artikelen
Back To Top