Skip to content

Burgemeester bezoekt 65 jarig bruidspaar

13 september 201134 second read

Burgemeester Jan Hoekema brengt op woensdag 21 september om 10.30 uur een bezoek aan de heer en mevrouw Boverhof – Harkes om hen te feliciteren met hun 65 jarig huwelijk.

De heer R. Boverhof is geboren op 15 juni 1921 in Wassenaar. Mevrouw J. Boverhof – Harkema is geboren op 12 oktober 1920 in Hazerswoude.

Het echtpaar leerde elkaar kennen in 1945 tijdens de oorlog. De heer Boverhof was ondergedoken bij één van de overburen van mevrouw Boverhof – Harkema. Zij zijn op 20 september 1946 in Hazerswoude getrouwd.

Samen hebben zij hebben 3 kinderen, 6 kleinkinderen en 8 achterkleinkinderen en zijn zij dol op lezen. De heer Boverhof heeft ondermeer gewerkt als tuinman, portier, huisknecht en naast zijn werkzaamheden was hij 25 jaar als reservist bij de Wassenaarse politie werkzaam.

Tags

BurgemeesterHoekema
Gerelateerde artikelen
Back To Top