Skip to content

Op zoek naar gegevens van Wassenaarse brandweermannen

21 september 201135 second read

In het archief van het Brandweermuseum Wassenaar is een Naamlijst van het Personeel der Brandweer in de Gemeente Wassenaar uit 1916. In die lijst komen tal van bekende Wassenaarse namen voor, bijvoorbeeld Kouwenhoven, Knijnenburg, Van der Helm, Korbee, Noordoven, Overdevest en vele andere. Het Brandweermuseum wil graag meer te weten komen over de mensen die in die lijst genoemd zijn. De volledige lijst is te zien in (de gang) bij het museum of u kunt de lijst aanvragen per e-mail : brandweermuseum@wassenaar.nl.

Misschien was uw grootvader, uw overgrootvader, uw oom, uw oudoom of een ander familielid bij de Brandweer Wassenaar in 1916. Laat het ons dan weten. U kunt ons helpen, met foto’s, documenten of herinneringen.

brandweermuseum@wassenaar.nl of 0629011009

Tags

BrandweermannenBrandweermuseum Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top