Skip to content

Opgepakt na inbraak in Wassenaar

21 september 201134 second read

De politie hield woensdag rond 4.00 uur twee verdachten aan die vermoedelijk even daarvoor hadden ingebroken bij een grillrestaurant in Wassenaar. Surveillerende agenten zagen een duo dat zich verdacht ophield bij een flat in de Haagse Van Diesenstraat. Ze rommelden bij een tas. Toen zij de politieagenten zagen, renden ze weg. In de struiken is één van de verdachten, een 20-jarige Hagenaar, aangehouden. De andere verdachte, eveneens een 20-jarige Hagenaar, kon op de Neherkade in de kraag gevat worden.

Uit onderzoek bleek dat de jongens losgeld in een tas hadden en een kassalade die afkomstig was van een restaurant aan de Hofcampweg in Wassenaar. De verdachten zijn voor verhoor overgebracht naar het politiebureau en zitten vast.

Tags

InbraakPolitieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top