Skip to content

WZK Heren 1 bekert verder!

26 september 20112 minute read

Afgelopen zaterdag stond de return voor de man meer beker tegen Wiekslag 1 op het programma. Het naar de 4e klasse bond gepromoveerde WZK had in de heenwedstrijd al een 9-11 voorsprong genomen op de 3e klasser! Met de nieuwe badjassen van sponsor Moscow betraden de Heren het Sterrenbad met een goed gevulde tribune. WZK begon met sterk aan de wedstrijd. De gasten hadden de 4 treffers van Patrick van Eijk nog vers in het geheugen, waardoor hem weinig ruimte gegund werd.

Echter Raymond Vonk kan ook scoren, eerst uit een man meer en vervolgens met een bekeken schot zette hij WZK op 2-0. Nadat ook de gasten een overtal situatie hadden benut, tekende Raymond middels een strafworp ook voor de 3-1. In de tweede periode ging WZK goed door, wederom Raymond en vervolgens Roderic zetten WZK op een 5-1 voorsprong. Wiekslag kwam terug onder andere via een strafworp en een man meer tot 5-4, Remon de Jong zette WZK op 6-4. In de derde periode was het alleen WZK die wederom via Raymond Vonk (zijn vijfde!) scoorde. In de vierde periode kwam de spaning volledig terug, Remon de Jong had al 3 p’s, na de 7-5 volgde Leonard Rooijakkers en de 7-6. WZK had ook nog 3 spelers op scherp staan. Roderic Vonk bracht vervolgens WZK in veilige haven, Menno de Jong tekende voor het slotaccoord uit een man meer, 9-6 en de volgende ronde is bereikt! Zaterdag start van de competitie!

Tags

Heren 1WaterpoloWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top